Kan du spendera for Tinder med ett PayPal-konto?

Kan du spendera for Tinder med ett PayPal-konto?

Ifall du vill ringa mer Tinder-atgard och ha lite extra klover, kan Tinder Plus eller Tinder Gold vara det du soker. De forbattrar den ursprungliga Tinder-upplevelsen samtidigt som de lagger till nagra givande funktioner. Men om du vill anordna sakerna gomda eller rengora, kan du bekosta pro Tinder med ditt PayPal-konto?

Du kan erlagga pro Tinder med PayPal, men uteslutande indirekt. Tinder anvander appabonnemang forut att atnjuta betalt, vilket innebara att du staller in din betalning i Apple eller Google. Du kan avlona pro dessa tjanster med avlastning av PayPal, varfor du blott kan bekosta pro Tinder med ditt PayPal-konto indirekt.

Erlagga for Tinder Plus eller Tinder Gold

Ifall du redan inneha Tinder och vill ha mer, kan Tinder Plus eller Tinder Gold overlamna va du behover. Tinder Plus kostar pro narvarande $ 9, 99 i manaden och erbjuder en hop funktioner som gor att appen enkom ar lite battre. Tinder Gold kostar en extra $ 5 per manad och erbjuder uppskattar dig. Sjalv tacker funktionerna langst ner.

Spendera for Tinder via Apples App Store

  1. Skrida till App Store gallande din avdelning.
  2. Bladdra till botten.
  3. Logga in med ditt Apple-ID
  4. Zappa ner till Prenumerationer och valj Hantera.
  5. Valj Tinder och stall in reglaget pro automatisk fornyelse till kungen eller valj abonnera.

Ifall du inneha PayPal installd som betalningsalternativ i App Store kan du betala via den metoden. Du kan aven administrera dina prenumerationer via iTunes, men det verkar lattast.

Avlona forut Tinder i genom Google Play Affar

Samma tillvagagangssatt fungerar forut Google Play Butik. Du kan aven bekosta via appen men sjalv gillar Google Play affar mer.

  1. Skrida till Google Play Affar.
  2. Sok efter Tinder i listan over installerade appar och valj dess sida.
  3. Valj Hantera prenumerationer.
  4. Valj Prenumerera.

Du kan avblasa ditt Tinder-abonnemang genom att utfora samma moment och selektera Avbryt eller fardigstalla prenumerationen. Nar du har avslutat din Tinder-prenumeration kan du konsumera premiumfunktionerna fram till slutet fran din faktureringsperiod. Da atergar du till den fria versionen fran appen.

Hur sa erbjuder ett Tinder-abonnemang?

Tinder Plus erbjuder obegransat utbud, 5 super tycker om jswipe krediter en dag, 1 Tinder Boost en manad, Passport och Spolning, mojligheten att angra din senaste swipe. Tinder Gold lagger till dig som du tycker om.

Obegransat Likes ar bra ifall du bor nagonstans med manga Tinder-anvandare. Du kan svepa ratt alltsammans dagen och aldrig ga ut. Den fria appen begransar dina domstol swipes, vilket ar godtagbart pro lediga anvandare eller de i mindre stader, men om du bor nagonstans befolkade eller vill forbruka appen till sin fulla potential, behover du mer.

Obegransat Likes Super Likes ar for om du sannerligen gillar nagon och vill se till att de marker dig. Jag finner dessa skumma men mycket fran manniskor gor det inte sa att du far mer ut fran dem. Tinder Boost placerar ditt profilkort langst upp i dacken gallande dina potentiella matcher. Ju oftare du traffa, desto mer antagligen ska du sippas.

Passet tillater dig att forvranga din geografiska plats. Anvandbar om du reser eller arbetar kungen vagen. Rewind ar den mest anvandbara funktionen har. Det later dig angra din senaste svepning. Funktionell ifall du inte uppmarksammar och oavsiktligt sveper vanster gallande nagon du antaga att du kanske vill. De kommer att dyka upp aterigen i din stack, men om du inte vill vanta, kommer Rewind att hjalpa till.

Tinder Gold-funktionen uppskattar dig ar ganska ny. Det utfor att du kan kika vem som har swiped direkt kungen dig redan. Normalt maste du vanta och se om du matchar nar du sveper precis sjalv. Tycker om du har ett visst fonster som visar dig all som redan inneha swiped riktigt pa dig. Detta ar en tidsbesparare forut populara manniskor. Ifall du tycker att din profil far massor uppmarksamhet, uppskattar du nog vart investeringen.

Darfor hur foretaget hanterar abonnemang kan du inte erlagga forut Tinder med ditt PayPal-konto. Om du anvander PayPal i App Store eller Google Play kan du hantera PayPal pro att spendera, ej pa rak arm.

Không có bình luận

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Trang chủCác danh mụcTài khoản
Tìm kiếm