Som ni all vet sa inneha inte jag nagot leva

Som ni all vet sa inneha inte jag nagot leva

An mindre ett sexliv. Och allra minst ett karleksliv. Darfor inneha sjalv sen lange varit med i den har dejtingsajt-svangen, och testat ett gang annorlunda sidor. Detta i nagon slags antaga att det ska forstora mina chanser att kanske, nog lite halla lite hand upprepa. Efter att ha insett vilka fuffensmetoder Match anvander sig fran, sa borjade sjalv istallet att utprova . Och de verkade ju besta lite smaroliga sadar. Det badade bra!

Ganska om en stund borjade jag att forutse sa kallade ugglor i mossen. Begravna hundar och hela koret. Det varenda namligen sa att sjalv inte fick nagra pahalsning. Det varje tamejfan som att jag inte existerade. Sjalv kunde metodiskt sitta och klicka genom vag efter vag av unga kvinnor, utan att fa ett enda vistelse tillbaka. Hejsan Svejsan? Syntes sjalv? varje sjalv i The Matrix? Fanns det nagon sked?

Jag betalade 248 kr i manaden i minst ett halvars epok innan sjalv trottnade. Det var gott nagot ar darefter genast. Forst pro nagra veckor sen borjade jag plocka en blick pa det hela upprepa, och bestamde mej pro att dubbelkolla med Motesplatsens kundtjanst. Hade de gjort nagon andring i besoksfunktionen kungen sidan? Efter en ogonblick fick jag besvarande.

Min profil varje jatte- ratt osynlig. Sjalv hade betalat forut nagot jag ej kunnat anvanda fullsatt ut, och jag hade ingen fornimmelse. Rent krasst kan jag ju rentav ha missat karna livs karlek, eller minst ett helt klan turer i halmen, darfor detta.

Varfor varenda enar uppsyn profil osynlig? Det hade kundtjansten forst intet genmale pa. De forsokte med att jag sjalv begart att ringa mitt konto osynligt, men det hade jag enar rakt inte. Inom kort kom de kungen varfor, och det hade med mitt anvandarnamn att gora. Jag hade dopt mej personligen till danielwerner. Man far inte ha nagra som helst kopplingar till anvandaruppgifter utanfor sidan, darfor att man da kan bevilja folk motas en utan att spendera dessa enorma summor forut ett medlemskap. Logiskt.

Det fick man inte skapa, darfor att det ar mitt riktiga namn

Och absolut, sjalv hade struntat i dessa stadgar. Det ar dock ingenting unikt. 80% fran medlemmarna kungen sidan inneha en diskret eller mindre diskret hint om deras mailadress eller facebook-konto. Det utfor de sannerligen noll at, men uppsyn personliga teori ar att de struntar i att satta dit kvinnliga medlemmar darfor de ar de stora dragplastren (majoriteten av all betalande medlemmar ar och kommer att fortfara desperata man).

Naja, det var ett litet sidospar. Det vasentliga var att jag hade fatt ett klan mail av kundtjansten, just gallande att mitt anvandarnamn ar emot reglerna. Varje stig hade de fragat vad sjalv vill omvaxla till, vilket sjalv givetvis inte svarat kungen ehuru jag inte ar hur klantig som helst. Ingen men skedd, trodde jag. Men nu visade det sig namligen att de hade gjort uppsyn profil osynlig pa grund av detta. Ingen sadan information fanns i nagot mail fran kundtjansten. Inte heller star det nagot i reglerna om att de kommer att handla medlemmar osynliga ifall de bryter kontra reglerna.

Asien kvinnor personals

Ifall du bryter kontra nagon fran ovanstaende regler kan ditt anvandarkonto bli raderat. Detta galler samt ifall du ar VIP-medlem. (VIP-avgift betalas inte tillbaka). Motesplatsen ager dessutom ratt att bestrida nytt medlemskap till de personer som tidigare fatt sitt konto raderat.

En vacker sajt med otaliga medlemmar, varav inte alla ar 50+ och korpulenta

Utplana karna konto, jada. Inte foreta undertecknad osynlig utan min kunnande, sa sjalv kan fortsatta att erlagga medlemsavgiften utan att kanna till att jag inte ens syns pa sidan! Det ar rent svindleri. Just det har skickade sjalv som besked till kundtjansten, och efter en segment bollande (och slutligen tvang kungen att utvaxla anvandarnamn) sa lade de kungen 12 + 20 VIP-dagar kungen mitt medlemskap. Sjalv ar inte tacksam. Det ar som att hitta en avsagad penis i filmjolkspaketet, och atnjuta ett presentkort gallande filmjolk som plaster gallande saren.

Không có bình luận

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Trang chủCác danh mụcTài khoản
Tìm kiếm