Ar introducerade Happn ett ny roll sasom heter Maps. Funktionen gor det mojligt…

Ar introducerade Happn ett ny roll sasom heter Maps. Funktionen gor det mojligt…

Villi Happn tillats ni betrakta anvandarprofiler och antingen ”gilla” dem, avfarda do alternativt langa do en ”charm”. Med en ”gillning” eller ”charm” visar du ditt hag sta dom. Skada saken da andra personen far blott beskada din ”gillning” ifall de likasa valjer att digga dej. Forsavitt odl ar fallet inneha er en ”crush” sam kan tillverka en samtal kungen appen.

Det finns emellertid skilda takti att kringga detta systemet. Med ett premiumkonto tillat du till exempel beskada just vem saso gillade dej och nar. Otaliga Happn-anvandare valjer att anskaffa premium. Tillsamman andra ord befinner si dina gillningar ej langre privata for dom mannisko ni svajpar villig ino appen. Det har kan vara obekvamt eller pinsamt forsavitt ni befinner sig radd for att bli avvisad eller helt enkelt dejta Tjeckian kvinnor på nätet inte vill att nagon ska kunn att du gillar dem saframt do icke tycker om de likasa.

Foruto premiumfunktionen kan e lek i appen som heter Crush Time ocksa ljuda andra undersoka vilka rostning n ager gjort pa appen. Inom spe far n chansen att blottlagga vilka Happn-anvandare saso ager gillat dig. Spe visar fyra olika profiler, varav nagon har gett dig en ”gillning”. Forsavitt ni ga bra spekulera vem saken da personen befinner si kommer du automatiskt att matchas sam veta tilltala varandra. Ju oftare n spelar det har spe, desto lattare blir det att uppskatta. Somliga profiler eventuellt dyker upp ideligen, vilket val betyder att do har gillat de. Ehuru det har befinner sig e massor jobbig takti att forsoka ta reda pa vem som har gillat dej odl befinner sig det icke omojligt. Forsavit n hellre vill greppa dina gillningar privata tills saken dar andra personen visar ett uppriktigt hobby for dig befinner si det nagon chansning ni tvungen beakta.

Din position ar inte langre enskilt tillsammans Maps

stav konsument att betrakta nago sjokor var dom stotte kungen andra nyttjare. Dessa platser ar nastan exakta opp mo en radie villi 250 meter. De tider emedan du samt saken da andra personen varenda villig den platsen anges likas.

Maps gor det jatte- lattare att finna folk ni har mott ino verkligheten pa appen. Har ni sarad pa nagon gulligt pag eller bona gallande din favoritklubb? Anvand Maps for att kolla ifall han alternativt hon samt ager Happn. I sa stank kommer ni att veta gilla honom eller henne.

Det befinner sig en trivsam fason att dyka upp i vaggutta tillsammans andra, men det medfor samt flera sakerhetsproblem. Ifall n kan flyga precis var och nar du stotte pa ett Happn-medlem, kan dessa nyttjar likasa flyga saken da informationen om de. Det har gor brottsliga aktiviteter saso stalking jatte- enklare. Tillsammans andra glosa manniskor sasom valjer att missbruka Maps-funktionen kan bliv nagon konkret vada pro din okrankbarhe.

Stalking Farorna med Happn

De integritetsrisker som namns oerfaren kan leda til oonskade alternativ mot samt tillsamman farliga situationer. Hittills inneha det inkommit jatte- fa rapporter forsavitt incidenter sasom intraffade villig eller tillsammans handrackning bruten Happn. Det har innebara emellertid ej att Happn befinner si fullstandigt odiskutabelt. Det ar evigt relevant att veta do mojliga farorna.

Forsavitt Happn-medlemmar anvander appen villig en oke metod kan det producera det genomforbart for dem att skugg andra villig ett mer effektivt takti. Alldenstund Happn aktivt foljer din GPS-position och visar den for andra konsument nedanfor vissa omstandigheter utsatts n for bege sig. Sunday Mail inneha undersokt anvandningen utav Happn Maps. I par veckor stotte forskarna gallande likadan konsument sju ganger. I och med dom kunde kika saken da exakta platsen villig kartan kunde dom enkelt undersoka var saken dar narvarand anvandaren bodde. I enlighet me experter gallande cybersakerhet kan det har valla allvarliga bekymmer inom framtiden. Tank forsavitt nagon itu framlingarna som du rakar mota pa Happn plotslige star spann din ytterdorr?

Không có bình luận

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Trang chủCác danh mụcTài khoản
Tìm kiếm