The Makings of a Great Tinder Bio

The Makings of a Great Tinder Bio

Baksida av underben du kan utbilda dig fran Hootsuites 5 basta sociala videor under 2018

Tinder ar utan tvekan den mest populara sociala appen fokuserad gallande dejting. Konkurrensen ar sa bunt att varje liten sak kan valja mellan ett vanster- och ett hoger-svep. Till och med nagot sa spartanskt som en valskriven biografi kan atskilligt hoja dina chanser att lite en hogersvepning.

Lat oss plocka en narmare ogonkast kungen hur de basta kvinnliga Tinder-biosen skapades och hur du kommer gallande en allena.

Spelar bio verkligen nagon roll?

Hej, det forsta nagon ser nar din profil dyker upp i deras strom ar ditt profilfoto. Att ha ett valgjordt kvalitetsfoto kommer ty sakra att din potentiella dejt sveper riktigt. Ifall du svepte dem domstol, inneha du en matchning.

Efter den forsta matchen kommer andra bilder gallande din profil och din biografi in i bilden. Under tiden en engagerande biografi i medel ar viktigare for kvinnor, uppmarksammar hanar samt hur sa som skrivs i en kvinnas biografi efter matchen.

I en procent fran fallen ar det exakt bion som avgjorde odet pro ett potentiellt par. En bio gallande din profil ger dig en tillfalle att knysta nagot mer ifall dig personligen och representera dig jag i basta mojliga sken.

Pa likadan satt ger din bio dina potentiella matchningar en bra chans att fa en skymt fran vem personen bakom bilden ar. Detta ar speciellt viktigt ifall de ar pa staketet; en snyggt sammansatt bio kan forsiktig trycka dem mot dig. A andra sidan kan en kasst skriven oforandrad garna jaga bort dem.

Slutligen ar Tinder ett lek som vi all vill besta sa framgangsrika vi kan. Sa plocka tag i de 500 spar som star till ditt forfogande forut att komma med den basta biografin du kan och maximera dina chanser pro att dra at hoger.

Baksida av underben anser det ifall dig?

Du bor filosofera kungen din Tinder-profil som din introduktion till en potentiell dejt. Biografin representerar de forsta orden som nagon kommer att lasa efter att de har sett din profilbild. Saledes ar det relevant att komponera det efter din drag och vara ditt sanna jag.

Din bio kan blottlagga sa lite som din nationalitet och alder, och det ar helt OK ifall du ar motspanstig att skilja dina djupare tankar ifall Star Wars, mansklighetens framtid och livet i allmanhet. A andra sidan kan du forsoka addera hur sa du star pro, hur sa dina ideal ar eller baksida av underben du tycker om karlek i 500 indikator.

Detta beror sannerligen kungen dig, din elegans och preferenser. Det viktigaste har ar att din biografi ej ljuger eller representerar dig i mankemang skinande.

I och med bion ar en viktig post i din Tinder-strategilada, bor du reflektera ordentligt innan du lagger upp den. I de nast avsnitten kommer vi underlang att diskutera don att tanka pa. Forst tar vi upp de saker du kanske vill ha med och darefter foremal du bor undfly. Lat oss dyka djupare in i skapandet fran en fantastisk Tinder-bio.

Saker att inbegripa i din bio

Forst och huvudsak, skriv nagot. Det inneha hant fler ganger an man kan rakna att ett potentiellt hogersvep nekades pa grund av en forsvunnen bio. Sanningen att framfora, kvinnor ar mycket mer benagna att svepa vanster pa grund av en tom bio an hanar.

Darfor du enkom har 500 marke, bor du anordna din bio fokuserad. Om du vill informera nagot mer om dig allena forut andra, inkludera enkom en handfull fran de viktigaste sakerna. Till exempel musikgenrer du lyssnar pa, favoritfilmer eller hobbyer. Du kan samt kora ett hastig citat fran din favoritfiktiva pragel, forfattare eller filosof. Djupare och tankevackande citat kan samt klaffa.

Du bor aven besta mottaglig. Du skulle bli forvanad ovanfor hur massa som rentav tycker att uppriktighet och sjalvfortroende ar mer tilldragande an utseendet. Sa om du ar en offentlig och sjalvsaker person, lat det strala igenom din bio. Hall det naturligt och hanfora de potentiella matchningarna med din djarva bio.

Kreativitet ar ett av de storsta afrodisiakum som manskligheten kanner till. Det ar foljaktligen kreativa folk och artister har folk som gnaller ovanfor dem varenda de an gar. Forsok att forklara din kreativa blad. Namn bloggen du skriver eller dina origamikunskaper. Ifall du spelar ett instrument, sag det.

Mystik ar en fran de viktigaste ingredienserna i romantik. Du bor avsloja tillrackligt for att kittla deras fantasi, men inte tillrackligt for att doda deras engagemang. Alldenstund teckengransen ar 500 omen, ar din basta insats att anordna sig under 250. En biografi bor besta underlang och koncist.

Slutligen bor du bryta din bio med en slags uppmaning. Du kan stalla en undran till lasarna och servera in dem att ge dig ett besvarande via chatten.

Don att slingra

Det finns ocksa saker du bor undvika och avsta fran nar du komponerar din Tinder-bio. Det forsta att undvika ar tom bio. Det gor din profil mindre attraktiv och folk kan missta dig forut en havskatt.

Darnast bor din biografi inte besta av en rad adjektiv. Undvik bios som bubblig, valvillig, talfor, oppensinnad. Dessutom om det ar battre an inget alls, kan den har typen av bio ej sann infanga eller gallande precis metod presentera nagons personlighet.

Dessutom bor du inte kliva den fina gransen mellan att besta sjalvsaker och att besta vidrig. Det betyder att du aldrig ska besta fornedrande och arrogant i din bio. Likaledes bor du slingra svordomar, eftersom det ej ar ett marke pa sjalvfortroende utan gallande elakhet.

Undvik att hantera alla tillgangliga 500 tecken forut att slingra att framsta som nagon som inte vet nar den ska avbryta kommunicera. En bio pa 500 ord kan aven signalera att agaren fran profilen ar egenkar och enbart bryr https://kissbrides.com/sv/islandska-brudar/ sig ifall sig allena.

Hur man lagger upp en bio

  1. Igangsattning Tinder-appen fran din telefon eller surfplattas startskarm.
  2. Ifall du ej redan ar inloggad ar det dags att gora det genast.
  3. Nar huvudskarmen oppnas bor du publicera pa din profilikon. Den finns langst upp pa skarmen.
  4. Klicka sedan gallande ikonerna andra info eller penna pro att ejakulera at din profils meny.
  5. Scrolla ner till avsnittet ifall.
  6. Kompression pa textrutan.
  7. Skriv din bio.
  8. Din bio kommer att uppdateras nar du stanger textrutan.

Till bio eller inte till bio

Svaret gallande denna forfragan ar alltid ”till bio.” Med en bio slipper du att misstas forut en havskatt och en fusk. Dessutom kan en valkomponerad bio oka din hoger sveppoang med stor marginal. Den ska vara engagerande, honest och fotografi.

Har du en entusiasmerande Tinder-bio, eller tror du att du kan forfina den? Ifall du inneha nagra tips forut en bra Tinder-bio som vi inneha missat, dividera dem i kommentarsfaltet nedan.

Không có bình luận

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Trang chủCác danh mụcTài khoản
Tìm kiếm