Grindr – Hoe werkt het en is het veilig?

Grindr – Hoe werkt het en is het veilig?

Grindr is een populaire app voor homoseksuele mannen om elkaar te ontmoeten voor een date away from om een vaste partner te vinden. Je kunt Grindr alleen gebruiken op je cellular phone off tablet, require emergency room was geen website perish je fulfilled een gewone browser kunt benaderen. Emergency room is wel een website, maar deze geeft alleen informatie over de- software perish je kunt downloaden. Grindr try wereldwijd de- bekendste datingapp voor homoseksuele mannen.

Grindr is actually een relationship software die zich speciaal richt op homoseksuele en biseksuele mannen. Zij kunnen through de- software in touch komen came across gelijkgestemde mannen die zich op dat minute for the hun directe omgeving bevinden. De locatie van gebruikers wordt bepaald aan de hand van geolocatie through de- cellular phone. De app kan dan ook allen op een telefoon worden gebruikt. Er zijn versies voor Fruit (iOS), Android os durante Blackberry. De- application werd gelanceerd in ’09 within the de- Verenigde Staten. Een paar jaar later is actually de application wereldwijd een succes met ruim 4 miljoen gebruikers waarvan er ruim anderhalf miljoen dagelijks de app gebruiken.

Grindr within the Europa

Within the Europa is actually Grindr gemiddeld populair. Inside the Londen heeft de- app ongeveer fans, waarmee Londen als stad de- meeste gebruikers heeft. Inside Nederland hebben ongeveer personen op Grindt een profiel aangemaakt. Dat are niet veel als je het vergelijkt met andere relationship programs dentro de websites. Hier staan vaak tienduizenden profielen op, maar hierbij moet wel worden opgemerkt dat veel relationship applications durante –other sites toegankelijk zijn voor iedereen durante niet alleen voor homo mannen.

Hoe werkt Grindr?

Als je de- app opent zie je profielfoto’s van medegebruikers. Sommige foto’s staan dichtbij, andere verder weg. De- dichtstbijzijnde zijn personen pass away zich within the je directe omgeving bevinden. Hoe verder weg de- foto op het scherm staat, hoe verder weg deze persoon op dat second try. Je kunt een profielfoto aanklikken dentro de vervolgens came across deze persoon chatten. Jullie kunnen ook foto’s en video’s uitwisselen. Je kunt als je dat wilt je huidige locatie doorgeven aan degene fulfilled wie je when you look at the gesprek bent. Dit are natuurlijk erg handig als jullie willen afspreken.

Aanmelden

Aanmelden is actually vrij simpel. Je voert je age-mailadres in, kiest een wachtwoord dentro de voert je leeftijd for the. De software was alleen toegankelijk voor meerderjarigen van 18 jaar out-of ouder. Vervolgens kun je in the de software je profiel aanvullen satisfied een foto dentro de meer informatie over jezelf zodat andere gebruikers kunnen lezen came across wie ze te maken hebben. Dit maakt het vinden van een leuk contact natuurlijk een stukje makkelijker.

Zoek naar schedules inside the de- buurt

Grindr gebruikt de- locatiebepaling van je cellular phone. Dus als je een avondje gaat stappen into the een andere stad, dan kun je aan de- hands van je locatie zoeken naar mensen pass away het misschien leuk vinden om met jou op stap te gaan. Deze manier van daten try vrij populair, vandaar dat Grindr ook zo snel zo populair are geworden. Je kunt through de application een snelle afspraak maken om elkaar bij voorbeeld inside the een kroeg away from dansgelegenheid te ontmoeten. Zo heb je als je geluk hebt binnen korte tijd een leuke afspraak geregeld. Off je uiteindelijk een relatie came across deze persoon begint moeten jullie natuurlijk helemaal zelf weten. Grindr wordt zowel voor eenmalige schedules als voor het vinden van ene mate gebruikt.

Miljoenen gebruikers

Grindr heeft sinds de- lancering in ’09 inmiddels miljoenen gebruikers. Inside the de- Compared to zitten de- meeste gebruikers, ruim anderhalf miljoen. During the Europa are Londen de- stad came across de meeste gebruikers, ruim . In the Nederland ligt het aantal personen dat zich bij Grindr heeft aangemeld fors lager, het aantal gebruikers wordt geschat op 15 youngster . De app wordt niet alleen doorway homo mannen gebruikt, maar ook home biseksuele mannen die naast hun relatie satisfied een vrouw ook zo af en bottom een time fulfilled een vrouw willen hebben. Dit kan uiteraard leiden child flinke problemen, require deze groep houdt het contact fulfilled mannen vaak geheim.

Toegankelijk voor biseksuele mannen

Grindr try ook populair omdat het toegankelijk is voor biseksuele mannen. Dit zijn vaan mannen die een vaste relatie satisfied een vrouw hebben. Soms zijn ze getrouwd dentro de hebben ze een gezin. Maar ondanks dat ze vaak oprecht van hun vrouw houden, zijn er ook homoseksuele gevoelens. Veel mannen komen daar niet graag voor uit. Dan is actually Grindr natuurlijk een prima oplossing. Je kunt zonder dat het opvalt een afspraak came across een andere homoseksuele child regelen. Het when you look at the het geheim moeten afspreken maakt het voor veel mannen alleen nog maar spannender.

Snel contacten leggen

Een belangrijk voordeel van Grindr is actually dat je snel een day kunt regelen. Als je een weekendje into the een resorts verblijft during the een willekeurige stad kun je through de software zien of emergency room homoseksuele mannen into the de- buurt zijn waar je eventueel mee kunt afspreken. Dit werkt vaak sneller dan dat je into the een voor jou onbekende best lithuanian dating site uk omgeving op zoek moet naar een homobar. When you look at the veel landen corrosion een taboe op homoseksualiteit en daar zal je dus geen openlijke homobars vinden.

Vooral mannen pass away for the een land wonen waar homoseksualiteit verboden was out-of when you look at the ieder geval niet inside the het openbaar magazine worden getoond maken graag gebruik van Grindr. Via de- application kunnen ze redelijk anoniem met een andere man afspreken. Ontmoetingen pass away within the het diepste geheim moeten plaatsvinden zijn natuurlijk niet echt leuk, maar helaas is het voor sommige homoseksuelen nog steeds de- dagelijkse realiteit.

Wat kost een lidmaatschap bij Grindr?

Inschrijven try gratis durante je journal zo lang je wilt gratis cover blijven. Wil je gebruik maken van additional functies, dan zijn er dos verschillende soorten lidmaatschappen.

Không có bình luận

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Trang chủCác danh mụcTài khoản
Tìm kiếm